Site logo

Dolžnike prepustite nam, kreativnost usmerite drugam!

Izvensodna izterjava, mediacija

Izvensodna izterjava, mediacija se uporablja zaradi hitrejšega reševanja primerov, tako tistih, ki še niso, kot tudi tistih, ki so že v sodnem postopku. V našem podjetju jo uporabljamo v primerih, ko se dolžnik izogiba poplačilu obveznosti in jo utemeljimo predvsem na dobrem poznavanju psihologije ljudi. Izvensodna izterjava vam v primerjavi s sodno izterjavo omogoča precejšnji prihranek, saj ni obveznega plačila sodnih taks ter drugih sodnih stroškov (sodni cenilci, izvršitelji, rubežniki …).

Odkup terjatev

Odkup terjatev je primeren za podjetja, ki želijo občasno financirati svoje poslovanje na podlagi bonitetno ustreznih terjatev. Denarna sredstva pridobite takoj. Gre za kratkoročen način financiranja in preprečevanje likvidnostnih težav. Sredstva tako lahko takoj uporabite za svoje poslovanje. Za ta način se podjetja odločajo predvsem zaradi preprečevanja likvidnostnih težav.

Sodna izterjava

V primeru, ko izvensodna izterjava, mediacija ni uspešna oziroma ni uspešna v celoti, vam s pogodbenimi strokovnjaki, odvetniki izvedemo postopek sodne izterjave, izvršbe, zastopanje na rubežih in koordinacijo z odvetniško družbo v primeru tožbe.

Bonitetne ocene

Z zunanjimi sodelavci, strokovnjaki s področja računovodstva vam izdelamo bonitetne ocene vaših novih poslovnih partnerjev. Za boljše obvladovanje trenutne situacije pa izvajamo bonitetno ocenevanje tudi vaših že obstoječih poslovnih partnerjev ter nenazadnje vaših dolžnikov.

© 2014 Astop d.o.o. | + 386 1 588 14 70 | +386 41 630 252 | Piškotki | Kontakt | OMREZI.SE
Stacks Image 319
Stacks Image 320
Stacks Image 321
Stacks Image 322
Stacks Image 323
Stacks Image 324
Stacks Image 325
Stacks Image 326