Site logo

Dolžnike prepustite nam, kreativnost usmerite drugam!

Odzivnost

Naše poslovanje poteka jasno in v dogovorjenih rokih. Zavedamo se, da lahko težave z likvidnostjo predstavljajo vprašanje obstanka v poslu. Obrnite se na nas in skupaj bomo v nakrajšem možnem času poiskali primerno rešitev za vas.

Učinkovitost

Na naš uspeh smo izjemno ponosni! Naša utilizacija je izredno visoka in v praksi predstavlja več kot 90% realizacij. Za uspeh skrbijo trikotnik tesno povezanih poslovnih procesov; močno vodstvo, izurjeni operativci in izdelan sistem back-office obdelave podatkov.

Osebni pristop

Nobena stranka ni enaka in nobena težava ne more imeti enakega pristopa, česar se v našem poslovanju še kako zavedamo. Izvajamo zelo temeljit in individualen pristop. Verjamemo v moč povratnih informacij, zato je sodelovanje s klienti ključnega pomena pri realizaciji posla.

Celovite rešitve

Ponujamo vam celovite nadstandardne storitve, kjer se posvetimo in prilagodimo vašim posebnostim. Naše delovno načelo je proaktivnost vseh poslovnih procesov, kar nam omogoča razmišljanje out-of-the-box. S takim pristopom uspešno rešujemo tudi najtežje primere.

© 2014 Astop d.o.o. | + 386 1 588 14 70 | +386 41 630 252 | Piškotki | Kontakt | OMREZI.SE
Stacks Image 378
Stacks Image 379
Stacks Image 380
Stacks Image 381
Stacks Image 382
Stacks Image 383
Stacks Image 384
Stacks Image 385